alinaalina
2645 poze   9317 vizite

Han Hyo-joo

# Profesie: actrita si model
# Data nasterii: 1987-Feb-22
# Locul nasterii: Cheongju, Coreea de Sud
# Înălţime: 172cm
# Greutate: 48 kg
# Zodia: Pesti
# Sânge de tip: A
# Agenţia Talent: BH Divertisment
# Familie: un frate

Filmography
Dramas
•2010: Dong Yi (MBC) as Choi Dong Yi
•2009: Soul Special (KBS) as Jin Mi Ah
•2009: Brilliant Legacy (SBS) as Go Eun Sung
•2008: Iljimae (SBS) as Eun Chae
•2007: Like Land and Sky (KBS1) as Suk Ji Soo
•2006: Spring Waltz (KBS2) as Park Eun Young
•2005: 5 Nonstop 5 (MBC) as Han Hyo Joo
Films
•2009: Telecinema - Heaven's Postman as Jo Hana / Saki
•2008: My Dear Enemy as Woman at the bus stop / Voice on the phone (cameo)
•2008: Ride Away as Im Ha Jung
•2006: Ad-Lib Night as the Girl
•2005: My Boss, My Teacher as Yoo Mi Jung

TV Shows
•2005 - 2006: Popular Song (SBS) MC
Music Videos
•2009: 왈칵눈물이 Sudden Burst of Tears by Han Hyo Joo (feat. Gan-D)
•2009: 너 정말이니 Are You Serious? by Rumble Fish
•2009: 사랑한단 말을 못해서 Because I Couldn't Say that I Love You by K.Will
•2009: 헤어져 Break up by As One
•2009: 남잔 다 그래 by Lee Woo Sang
•2006: Tree by Kwon Jin Won
•2006: 이별은 Farewell is... by U
•2005: Paris by Epik High
•2005: 그대가 세상에 있는 것 만으로 by Position
•2004: 사랑해요 I Love You by Simply Sunday
TV Commercials / Advertisements
•2010: Lotte Card
•2010: Yoplait
•2009: Kia Soul
•2009: Cello
•2009: Samsung VLUU Digital Camera
•2009: Nong Shim natural snacks
•2009: Viki
•2009: LG SU:M 37'
•2009: Jambangee
•2009: Baskin Robbins
•2008: Korean Air
•2008: Maxim Coffee
•2008: Samchuly
•2006: Enprani Cosmetics
•2006: Green Time Green Tea
•2006: CYOU Soju
•2005: Pizza Hut
•2005: Han Game
•2005: Crencia
•2005: Anti-smoking Campaign
Awards
•2009: SBS Drama Awards / Top 10 Stars Award (Brilliant Legacy)
•2009: SBS Drama Awards / Best Actress for Special Production Dramas (Brilliant Legacy)
•2009: SBS Drama Awards / Best Couple with Lee Seung Gi (Brilliant Legacy)
•2009: Mnet 20's Choice Awards / Hot Female Drama Star (Brilliant Legacy)
•2008: SBS Drama Awards / New Star Award (Iljimae)
•2007: KBS Drama Awards / Female Popularity Award (Like Land and Sky)
•2007: KBS Drama Awards / Best Couple with Park Hae Jin (Like Land and Sky)
•2007: Korea Best Dresser Awards
•2007: Singapore International Film Festival / Best Actress Award (Ad-Lib Night) [9]
•2006: Korean Screen Critics Awards / Best Female Newcomer Award
•2003: Binggrae Smile Awards / First Prize
Pagini: 1 2 ... 5
0a85837f24e910_full
0a85837f24e910_full
00d1
00d1
00d2
00d2
00d3
00d3
00d4
00d4
00d5
00d5
00d6
00d6
00d7
00d7
00d8
00d8
00d9
00d9
1cf01b6aa02280_full
1cf01b6aa02280_full
02b6301838e3b0_full
02b6301838e3b0_full
Pagini: 1 2 ... 5


Comentarii album • 4
ioonela 20 octombrie 2011  
e cea mai tare nu stiu cum poate juca asa bine vreu un raspuns de la tine ALINAALINA dac nu e corect ce am zis eu despre ea nu e frumoasa din cate am vazut si desteapta stie cum sa puna problema si o si rezolva bravo ei
  Raportează
anamariasuk 31 martie 2011  
o iubesk:X
  Raportează
reginadeokman 28 februarie 2011  
frumi
  Raportează
QueenSeondeok 23 noiembrie 2010  
A jucat foarte bine in serialul Dong YI si e deasemenea foarte frumoasa :X
  Raportează
Către: alinaalina

Mesaj:
Mesajul a fost trimis.
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou.